Izvor: Danas, 03.Maj.2023, 11:59

UNICEF uputio saučešće nakon pucnjave u školi na Vračaru

UNICEF je duboko rastužen zbog tragičnog događaja koji se danas dogodio u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu. Upućujemo iskreno saučešće porodicama i prijateljima žrtava, preživelih, povređenih u ovom napadu, i onima koji su doživeli traumu, saopštili su.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dveri: Stanje u školama alarmantno

Izvor: Beta, 03.Maj.2023

Pokret Dveri saopštio je danas, povodom pucnjave u Osnovnoj školi na Vračaru u Beogradu u kojoj je ubijeno devet osoba i sedam ranjeno, da "insistira na prevenciji nasilja i sprečavanju uzroka, a ne lečenju posledica", kao i da traži zabranu rijaliti programa i promocije bilo kakvog nasilja."Tuga...

Nastavak na Beta...

Emanuel Žiofre povodom pucnjave u školi: Moje srce je sa porodicama i prijateljima nastradalih

Izvor: Danas, 03.Maj.2023

Ambasador Evropske Unije u Srbiji Emanuel Žiofre oglasio se na Tviteru povodom tragične pucnjave u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, u Beogradu.

Nastavak na Danas...

Princ Filip Karađorđević izrazio saučešće: Država da preuzme odgovornost za ovaj tragičan događaj, kao otac ovo doživljavam najličniji

Izvor: Danas, 03.Maj.2023

Princ Filip Karađorđević izrazio je duboko saučešće porodicama žrtava pucnjave u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.