Izvor: Danas, 03.Feb.2012, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladajućoj koaliciji uzdrmana većina

Vladajuća koalicija planira da se sednica Narodne skupštine Srbije održi u sredu 8. februara, saznaje Danas. Prema našim saznanjima, na dnevnom redu ove sednice bi trebalo da budu dve tačke i to izbor članova Visokog saveta sudstva i izbor zamenika državnih tužioca. Vladajuća koalicija ovih dana ima problem sa obezbeđivanjem većine u Skupštini.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sednica Skupštine možda u sredu

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Feb.2012, 01:19

Vladajuća koalicija planira da se sednica Skupštine održi u sredu 8. februara kada bi poslanicima raspravljali o izboru članova Visokog saveta sudstva i izboru zamenika državnih tužioca ali je problem obezbeđivanje većine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

SKUPŠTINA SRBIJE U SREDU O IZBORU ČLANA VSS

Izvor: Kurir, 04.Feb.2012

Sednica je sazvana na predlog Vlade Srbije, a počinje u 10 časova..BEOGRAD - Sednica Skupštine Srbije na čijem dnevnom redu su predlozi odluka o izboru člana Visokog saveta sudstva (VSS) i o izboru javnih tužilaca, održaće se u sredu 8. februara, objavljeno je na sajtu Skupštine...Sednica je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.