Izvor: Blic, 20.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić telefonom razgovarao sa građanima

Tadić telefonom razgovarao sa građanima

Predsednik DS Boris Tadić telefonom je razgovarao sa građanima Srbije koji su se interesovali za perspektivu Srbije posle izbora, njegov susret sa Agimom Čekuom, povećanje penzija, situaciju u sportu. Jedan od građana Beograda, taksista Dejan Vesić interesovao se za slučajni susret Tadića sa Agimom Čekuom na skopskom aerodromu. Tadić je odgovorio da bi, da je 'bežao po aerodromu' od Čekua, to predstavljalo kukavičluk.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />'To bi bio kukavičluk, a ja sam odrastao na Dorćolu i tamo je često moralo da se izlazi na crtu', rekao je Tadić.

Povodom kritika radikala zbog susreta sa Čekuom, Tadić je dodao da nije primetio da je SRS protestovala kod ruske ambasade kada je Čeku primljen u Moskvi.

Đorđe Vuković je zatražio od predsednika DS i da ta stranka nakon izbora ne ulazi u koaliciju sa DSS i SRS, na šta je Tadić odgovorio: 'Razmisliću pažljivo o vašem predlogu'.

Navijačica Partizana Katarina pitala je predsednika DS da li će država nešto učiniti povodom situacije u ovom fudbalskom klubu.

'Spreman sam da primim i navijače i upravu i moraćemo da se pozabavimo time. Navijam za Partizan, ali sam jednu godinu igrao fudbal u Zvezdi, a tu sam trenirao i vaterpolo', rekao je Tadić.

Nakon dvosatnog telefonskog razgovora sa građanima, Tadić je kazao da građani razumeju da političari moraju da govore istinu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.