Izvor: Blic, 10.Jun.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac u Skoplju o situaciji u regionu

Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac razgovaraće danas u Skoplju sa makedonskim zvaničnicma o situaciji u regionu i bilateralnoj saradnji.



Šutanovac će se sastati sa predsednikom Makedonije Đorđem Ivanovom, premijerom Nikolom Gruevskim i ministrom odbrane Zoranom Konjanovskim, najavilo je Ministarstvo odbrane Srbije. Šutanovac i Konjanovski potpisaće, u ime vlada dve države, Sporazum o saradnji u oblasti odbrane.

Makedonsko ministarstvo odbrane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saopštilo je da će razgovor Šutanovca i Konjanovskog biti iskorišćen za jačanje saradnje i poverenja između Makedonije i Srbije i za dalje produbljenje bilateralnih odnosa u oblasti odbrane. U toku susreta očekuje se razmena mišljenja o politčko- bezbednosnoj situaciji u regionu, čija stabilnost je prioritetni interes za obe zemlje, navelo je makedonsko ministarstvo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.