Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2023, 12:58

Šulić-Momirović: Trgovinska razmena Srpske i Srbije beleži stalni rast

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić razgovarao je danas u Banjaluci sa ministrom unutrašnje i spoljne trgovine Srbije Tomislavom Momirovićem i zajednički su konstatovali da trgovinska razmena Srpske i Srbije beleži stalni rast.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

RAST IZ GODINE U GODINU Spoljnotrgovinska razmena Srpske i Srbije lani premašila 2,1 milijardu KM

Izvor: Blic, 04.Avg.2023

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić i ministar unutrašnje i spoljne trgovine Srbije Tomislav Momirović istakli su na današnjem sastanku u Banjaluci da trgovinska razmena Srpske i Srbije iz godine u godinu beleži stalni rast, te naveli da je ukupan spoljnotrgovinski promet lani...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.