Izvor: Blic, 04.Avg.2023, 13:13

RAST IZ GODINE U GODINU Spoljnotrgovinska razmena Srpske i Srbije lani premašila 2,1 milijardu KM

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić i ministar unutrašnje i spoljne trgovine Srbije Tomislav Momirović istakli su na današnjem sastanku u Banjaluci da trgovinska razmena Srpske i Srbije iz godine u godinu beleži stalni rast, te naveli da je ukupan spoljnotrgovinski promet lani iznosio više od 2,1 milijardu KM.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vlada Srpske ponovo prikrila budžetski deficit

Izvor: Capital.ba, 04.Avg.2023

BANJALUKA – Vlada Republike Srpske prikazala je da je budžetski deficit za prošlu godinu iznosio 417,5 miliona KM, ali su revizori utvrdili da to nije pravo stanje i da je deficit bio značajno veći. Foto: Capital.ba „U Bilansu uspjeha za 2022. godinu negativan finansijski rezultat tekućeg perioda...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.