Stevanović: Odgovor na sva pitanja o Savamali

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2016, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović: Odgovor na sva pitanja o Savamali

Tužilaštvo će sa nadležnim policijskim organima utvrditi da li je potrebno da im se dostave dodatna dokumenta u slučaju Savamala, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i naglasio da očekuje da će javnost dobiti odgovore na sva pitanja.

"Nisam se bavio istragom u slučaju Savamala, jer to nije moja zakonska nadležnost. Tužilaštvo će sa nadležnim organima policije raspraviti šta je kompletno urađeno, šta je dostavljeno, šta nije, da li >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << treba još nešto da se dostavi od dokumenata", rekao je Stefanović novinarima u Nišu, gde vlada zaseda već treći, od ukupno sedam dana, koliko je planirano.

On je tako odgovorio na zahtev novinara da prokomentariše koje informacije koje su se pojavile u medijima da iz tužilaštva navode da im policija nije dostavila sve podatke u slučaju Savamala, odnosno da policija ne sarađuje.

Stefanović je naglasio da je siguran da će sve biti urađeno u skladu sa zakonom i da će na kraju dobiti odgovor na sva pitanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Siguran sam da ćemo dobiti sve odgovore oko Savamale"

Izvor: B92, 15.Okt.2016

Niš -- Tužilaštvo će sa nadležnim policijskim organima utvrditi da li je potrebno da im se dostave dodatna dokumenta u slučaju Savamala, kaže Nebojša Stefanović...Osim toga, Stefanović je istakao da očekuje da će javnost dobiti odgovore na sva pitanja..."Nisam se bavio istragom u slučaju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.