15. oktobar  2016. 12.37  | Izvor: Tanjug

Stevanović: Odgovor na sva pitanja o Savamali

BEOGRAD -

Tužilaštvo će sa nadležnim policijskim organima utvrditi da li je potrebno da im se dostave dodatna dokumenta u slučaju Savamala, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i naglasio da očekuje da će javnost dobiti odgovore na sva pitanja.

 

"Nisam se bavio istragom u slučaju Savamala, jer to nije moja zakonska nadležnost. Tužilaštvo će sa nadležnim organima policije raspraviti šta je kompletno urađeno, šta je dostavljeno, šta nije, da li treba još nešto da se dostavi od dokumenata", rekao je Stefanović novinarima u Nišu, gde vlada zaseda već treći, od ukupno sedam dana, koliko je planirano.

On je tako odgovorio na zahtev novinara da prokomentariše koje informacije koje su se pojavile u medijima da iz tužilaštva navode da im policija nije dostavila sve podatke u slučaju Savamala, odnosno da policija ne sarađuje.

Stefanović je naglasio da je siguran da će sve biti urađeno u skladu sa zakonom i da će na kraju dobiti odgovor na sva pitanja.

Srodne vesti

Broj komentara: 9

rista  15. 10. 2016. | 14:21
Pustimo nadležne da rade svoj posao.
sokrat  15. 10. 2016. | 16:49
@rista Potpuno se slazem sa vama! Kada predsednik drzave pije kafu u Rusiji sa G.Karicem za kojim je ta ista drzava raspisala crvenu poternicu ili kada bivsi ministar policije i podpredsednik vlade G. Dacic rucava zajedno sa covekom( G.Bananom) za kojim ta ista drzava raspisuje poternicu, molio bih VAS ( G. Rista) da mi objasnite ko je za sta nadlezan u ovoj drzavi.
2
0
Aleksandar  15. 10. 2016. | 14:27
Pustite tužilaštvo da radi svoj posao i siguran sam da ćemo dobiti odgovore. Javnost konstantno vrši pritisak, a to nije dobro.
sofronije  15. 10. 2016. | 16:55
@Aleksandar Pustili bi smo mi tuzilastvo da radi svoj posao ali nece gospodar Vucic zato i nema rezultata.On se nesto oseca pogodjenim kao da je on odgovoran.Problem je da se nesto lose desilo ali odgovora nema to je razlog sto javnost cini nesigurnom.
3
0
Stevo Stevica   15. 10. 2016. | 14:35
Ova prica treba da dobije svoj krajnji epilog...Treba staviti tacku na celu pricu
Marko  15. 10. 2016. | 14:53
@Stevo Stevica Kada bi oni koji se mesaju pustili tuzilastvo da radi svoj posao,ovaj slucaj bi bio mnogo brze resen!
0
3
gasum  15. 10. 2016. | 15:29
Isto ovako je E. Rama rušio po Tirani i to mu uopšte nije smetalo u političkoj karijeri, naprotiv. Zaista mnogo toga dva premijera imaju zajedničkog i odatle tolika ljubav i prisnost. Što se Savamale tiče, proći će kao i sa svim ostalim aferama, dakle čeka se zastara slučaja. Čik da vidim ko je taj tužilac koji sme u sudnicu da dovuče pravog krivca i nalogodavca.
Hemera  15. 10. 2016. | 15:35
Tužilaštvo će rešiti ovaj slučaj ovo je jako važno za građane Srbije. Tužilaštvo će pokušati da ovaj lučaj reši u vrlo kratkom roku. Naravno da je svim u interesu da se sazna koja je pozadina rušenjam,i zbog čega se stvorila takva fama, kada se zna da se pravi ogromno gradilište za izgradnju Beograda na vodi.
Jelena  15. 10. 2016. | 18:54
U javnosti se povela hajka oko celog tog slucaja i mislim da treba da se sve to stisa malo i da se smanji konstantan pritisak na oragne policije i tuzilastva kako bi oni mogli sto brze i sto kvalitetnije da privedu ceo slucaj kraju. U svakom slucaju stvari oko tog slucaja treba rasvetliti radi mira u kuci ali tek kad imamo zavrsen slucaj i cvrste dokaze a ne medijske spekulacije.