Izvor: Blic, 02.Okt.2016, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Vučić će predložiti dobrog kandidata, u suprotnom Šešelj bi pobedio

Potpredsednik vlade Nebojša Stefanović poručio je večeras da je uveren da će Aleksandar Vučić predložiti dobrog kandidata za predsednika Srbije, koji će voditi računa o interesima zemlje, a da bi u suprotnom Vojislav Šešelj nesumnjivo pobedio.

- Uveren sam da će Vučić predloziti dobrog kandidata za predsednika Srbije, koji će umeti da vodi računa o interesima naše zemlje i pomogne da naš narod živi bolje. U suprotnom će Šešelj nesumnjivo pobediti - >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Stefanović Tanjugu, upitan da li očekuje da SNS uskoro izađe sa kandidatom za predsednika Srbije.

Stefanović, koji je funkcioner SNS, rekao je da ima puno poverenje u Vučića i njegove odluke.

- Siguran sam da će se voditi najboljim interesima Srbije kada bude predlagao kandidata za najvišu državnu funkciju - naveo je Stefanović.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Vučić predlaže dobrog kandidata, u suprotnom bi Šešelj.."

Izvor: B92, 03.Okt.2016, 11:03

Beograd -- Ministar Nebojša Stefanović uveren je da će Aleksandar Vučić predložiti dobrog kandidata za predsednika Srbije, koji će voditi računa o interesima zemlje...On je dodao da bi u suprotnom Vojislav Šešelj nesumnjivo pobedio..."Uveren sam da će Vučić predložiti dobrog kandidata za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.