Stefanović: Priča o kolonama je smešna, ali Levica je treća kolona

Izvor: Blic, 02.Mar.2016, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Priča o kolonama je smešna, ali Levica je treća kolona

Lider Levice Srbije Borislav Stefanović izjavio je danas da je priča o opozicionim kolonama nepotrebna i smešna, ali da će njegova stranka, ukoliko se koristi ta terminologa, biti "treća kolona".

- I kad se priča o kolonama, a često se priča o dve opozicione kolone, ja naravno mislim da je to smešno i kad su već prihvatili tu terminologiju, da kažem da smo mi treća. Građani Srbije su dobrodošli da podrže treću kolonu zato što nudimo nešto i bolje i drugačije - >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Stefanović novinarima u parlamentu.

Predstavnici te partije, rekao je Stefanović, obišli su celu Srbiju, održali masovne skupove, jer žele da u direktnom kontaktu sa građanima predstavi svoje ideje s obzirom na to da je, tvrdi, medijska blokada.

- “Građani treba da čuju našu politiku i program i da čuju šta to Levica Srbije pokušava da uradi, šta to hoćemo da promenimo. Sve što radimo je drastično drugačije i bolje od drugih partija” - rekao je Stefanović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Levica je treća kolona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2016

Lider Levice Srbije Borislav Stefanović izjavio je danas da je priča o opozicionim kolonama nepotrebna i smešna, ali da će njegova stranka, ukoliko se koristi ta terminologija, biti treća kolona..."I kad se priča o kolonama, a često se priča o dve opozicione kolone, ja naravno mislim da je to...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Formiranje inicijativne grupe Levica Srbije u Aleksincu

Izvor: Aleksinac.net, 03.Mar.2016, 11:37

U toku je formiranje inicijativne grupe Levica Srbije u Aleksincu...Srbija mora da ima modernu levicu i Levica Srbije pravi koaliciju sa građanima. Do sada su otvorena oko 70 odbora i svakog dana je obilazak nekog grada u Srbiji. Levici Srbije prilazi veliki broj ljudi, mahom mladih...„Građani treba...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.