BORISLAV STEFANOVIĆ: Levica je treća kolona

Izvor: Kurir, 02.Mar.2016, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORISLAV STEFANOVIĆ: Levica je treća kolona

BEOGRAD - Lider Levice Srbije Borislav Stefanović izjavio je danas da je priča o opozicionim kolonama nepotrebna i smešna, ali da će njegova stranka, ukoliko se koristi ta terminologa, biti treća kolona.

"I kad se priča o kolonama, a često se priča o dve opozicione kolone, ja naravno mislim da je to smešno i kad su već prihvatili tu terminologiju, da kažem da smo mi treća I građani Srbije su dobrodošli da podrže treću kolonu zato što nudimo nešto I bolje I drugačije", >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rekao je Stefanović novinarima u parlamentu.

Predstavnici te partije, rekao je Stefanović, obišli su celu Srbiju, održali masovne skupove, jer žele da u direktnom kontaktu sa građanima predstavi svoje ideje s obzirom na to da je, tvrdi, medijska blokada. “

Građani treba da čuju našu politiku i program i da čuju šta to Levica Srbije pokušava da uradi, šta to hoćemo da promenimo I sve što radimo je drastično drugačije I bolje od drugih partija”, rekao je Stefanović.

Autor: Agencija TANJUG,Foto: Marina Lopičić

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Priča o kolonama je smešna, ali Levica je treća kolona

Izvor: Blic, 02.Mar.2016

Lider Levice Srbije Borislav Stefanović izjavio je danas da je priča o opozicionim kolonama nepotrebna i smešna, ali da će njegova stranka, ukoliko se koristi ta terminologa, biti "treća kolona"...- I kad se priča o kolonama, a često se priča o dve opozicione kolone, ja naravno mislim da je to...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.