Stefanović: Premijer hitno prebačen na BEZBEDNU LOKACIJU (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Okt.2016, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Premijer hitno prebačen na BEZBEDNU LOKACIJU (FOTO)

Povodom pronađenog oružja nedaleko od porodične kuće premijera Aleksandra Vučića u Jajincima, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović dao je izjavu sa lica mesta za medije.

- Na tridesetak metara od kuće nađena je jedna zolja i automatsko oružje. Veoma je zabrinjavajuće što je pronađeno baš na ovom skretanju gde vozilo premijera mora da zastane kada skrece prema porodičnoj kući. Bilo bi idealno za počinioca da na ovom mestu izvrši to delo i nestane u šumi koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se nalazi odmah pored - rekao je Stefanović.

Foto: Telegraf

Ministar policije je saopštio i da je premijer Srbije sklonjen na bezbedno mesto.

- Oružje je proneđeno skriveno u šumi u sanducima da ne bi došlo do oštećenja, da bi bilo spremno za upotrebu odmah. Sanduci s oružjem su bili prekriveni, ne zakopani i teško ih je primietiti sem ako se ne dođe blizu. Večeras ću tražiti od bezbednosnih službi da izađu sa informacijama. Ako ne mogu da nam daju informacije, treba svi da se povuku - rekao je medijima ministar policije.

Stefanović je izjavio da će se istražiti sve do poslednjeg detalja i da ovo nije naivna stvar.

- Veoma sam zabrinut za njegovu bezbednost. Premijer i njegova porodica su na bezbednom mestu. Za sada ne bih govorio da li ima osumnjičenih.

Ministar Stefanović je rekao da će se preduzeti sve mere da se utvrdi kako je oružje tu dospelo i ponovio da bi sa tog mesta premijer bio idealna meta.

(J.S.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić prebačen na sigurnu lokaciju!

Izvor: Mondo, 29.Okt.2016

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je večeras da je premijer Srbije Aleksandar Vučić prebačen na sigurnu lokaciju nakon što je pored njegove porodične kuće u Jajincima nađen arsenal oružja...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..  Stefanović je istakao da se premijer...

Nastavak na Mondo...

Strani mediji:Evakuisan srpski premijer i njegova porodica

Izvor: B92, 29.Okt.2016

Strane agencije prenele su da je srpski premijer Aleksandar Vučić prebačen na sigurnu lokaciju, pošto je oružje pronađeno u blizini njegove porodične kuće...Rojters navodi da je policija evakuisala srpskog premijera i njegovu porodicu na "sigurno mesto", pošto je pronađeno oružje nedaleko...

Nastavak na B92...

Na zolji ispisana MISTERIOZNA ŠIFROVANA PORUKA za premijera Vučica!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Okt.2016

Na zolji koja je pronađena u neposrednoj blizini premijerove porodične kuće flomasterom je napisano „Mirkovci 13.12.1991." - piše Alo...Prema javnim izvorima od septembra, pa i u decembru 1991. godine, u operacijama oko Vinkovaca-Mirkovaca učestvovala ja 1. proleterska gardijska mehanizovana brigada....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.