Stefanović: Nisam opozicija Pajtiću

Izvor: Blic, 30.Sep.2014, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Nisam opozicija Pajtiću

Nisam opozicija predsedniku Demokratske stranke (DS) Bojanu Pajtiću, niti opozicija u svojoj stranci, rekao je potpredsednik DS Boislav Stefanović i ocenio da premijeru Aleksandru Vučiću odgovara pisanje tabloida o tome da postiji grupa unutar DS koja radi protiv Pajtića.

- Ja mu neću omogućiti da zadovoljno trlja ruke - rekao je Stefanović listu "Danas".

Za Stefanovića, koji je u svom govoru kritikovao rad stranke, atmosfera na Glavnom odboru je bila uobičajeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << živa.

Razmenjeni su različiti argumenti i mišljenja o situaciji u stranci. Nikome ništa nisam, niti ću, personalno zamerati.

- Samo ukazujem na negativne pojave, jer je jasno da finansijski i kadrovski loše stojimo i da nam treba jasan novi i konkretan program i javan otklon od loših poteza naše prošle vlasti - rekao je kaže Stefanović.

On je kazao da podržava vladu u senci koja je trenutno glavna stvar na kojoj Bojan Pajtić i njegovi saradnici rade.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.