Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2024, 19:38

Srpska lista: Kurti zabrinut zbog borbe SL protiv njegovog plana da protera Srbe

Svestan da njegovi puleni nemaju nikakvu podršku srpskog naroda, Aljbin Kurti nastavlja da laže u nameri da blati Srpsku listu (SL) koja nikada nije i neće biti poslušnik nikome u Prištini, već verni borac za prava srpskog naroda i protivnik Kurtijevom planu o proterivanju srpskog naroda, saopšteno je večeras iz Srpske liste.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"KURTIJEVE FAŠISTIČKE NAMERE VODE ETNIČKOM ČIŠĆENJU" Srpska lista razotkrila besomučne LAŽI Prištine i njenih pulena

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024

Kurti je malo nervozan..Kurtija i njegov režim pogađa aktivno delovanje Srpske liste da se međunarodnim predstavnicima i evropskoj i svetskoj javnosti ukaže na fašističke namere Prištine koje vode etničkom čišćenju srpskog naroda sa svojih vekovnih ognjišta, navodi se u saopštenju Srpske...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.