KURTIJEVE FAŠISTIČKE NAMERE VODE ETNIČKOM ČIŠĆENJU Srpska lista razotkrila besomučne LAŽI Prištine i njenih pulena

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 19:51

"KURTIJEVE FAŠISTIČKE NAMERE VODE ETNIČKOM ČIŠĆENJU" Srpska lista razotkrila besomučne LAŽI Prištine i njenih pulena

Kurti je malo nervozan

Kurtija i njegov režim pogađa aktivno delovanje Srpske liste da se međunarodnim predstavnicima i evropskoj i svetskoj javnosti ukaže na fašističke namere Prištine koje vode etničkom čišćenju srpskog naroda sa svojih vekovnih ognjišta, navodi se u saopštenju Srpske liste.

U saopštenju se ističe da je Aljbin Kurti "svestan da njegovi puleni nemaju nikakvu podršku srpskog naroda" i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "nastavlјa da laže u nameri da blati Srpsku listu koja nikada nije i neće biti poslušnik nikome u Prištini, već verni borac za prava srpskog naroda i protivnik Kurtijevom planu o proterivanju srpskog naroda".

Kako navode, nakon otimanja srpske zemlјe, upucavanja srpske dece i građana, kršenja prava na lečenje i obazovanje, odluka o zabrani vakcinacije, odluka o ukidanju dinara je poslednji element plana Alјbina Kurtija kojim se čini zločin protiv čovečnosti jer se Srbi stavlјaju u takav položaj da ne mogu da opstanu na Kosovu.

- Pokušao je Kurti da lažnim optužbama, montiranim postupcima i institucionalnim nasilјem oslabi položaj Srpske liste. Čak je u politički život uveo neke lјude koji su poznati po korišćenju narkotika u radno vreme, pored njegovih specijalaca i njegovog lažnog gradonačelnika. Ipak njegov plan nije uspeo. Srpska lista je i dalјe najjača politička organizacija srpskog naroda koja je uz svoj narod i svoju državu Srbiju - ističe se u saopštenju.

Komentarišući tvrdnje Kurtija da Srpska lista ima "aranžmane" sa predsednikom Rusije Vladimirom Putonom, u saopštenju se navodi da Kurti "pokazuje nervozu jer članovi Srpske liste imaju otvorena vrata i na istoku i na zapadu".

- Dok naši predstavnici vode razgovore sa visokim zvaničnicima SAD u sred Vašingtona, Kurti u SAD može samo kao turista, da obilazi muzeje i po nekog albanskog iselјenika. Ipak, sve dok Kurti i njegovi satrapi napadaju Srpsku listu to će biti najbolјi dokaz da radimo u interesu srpskog naroda - stoji na kraju saopštenja Srpske liste.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.