Srećković „buši“ SPO

Izvor: Danas, 11.Nov.2011, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećković „buši“ SPO

Iza medijskih spekulacija o tome da se članstvo Srpskog pokreta obnove masovno buni zbog približavanja Vuka Draškovića pokretu Preokret i LDP-u zapravo stoji potpredsednik SPO Srđan Srećković, koji želi da unese razdor u stranku i vrati je pod okrilje DS, tvrde za Danas potpredsednici SPO Žika Gojković i Mirko Čikriz.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srećković „buši“ SPO

Izvor: S media, 11.Nov.2011

Iza medijskih spekulacija o tome da se članstvo SPO masovno buni zbog približavanja Vuka Draškovića pokretu Preokret i LDP-u zapravo stoji potpredsednik SPO Srđan Srećković, tvrde potpredsednici SPO Žika Gojković i Mirko Čikriz. Srećković želi da unese razdor u stranku i vrati je pod okrilje...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.