Socijalisti isključili dvojicu članova iz Inđije zbog učešća na protestima

Izvor: Danas, 13.Jul.2020, 12:57

Socijalisti isključili dvojicu članova iz Inđije zbog učešća na protestima

Statutarna komisija vladajuće Socijalističke partije Srbije (SPS) isključila je iz stranke dvojicu članova iz Inđije zbog povrede stranačke discipline, odnosno zbog učešća na protestima ispred zgrade parlamenta u Beogradu, saopšteno je danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog deljenja sadržaja sa protesta na Fejsbuku, SPS isključio dva člana

Izvor: Danas, 13.Jul.2020

Na današnjoj sednici Statutarne komisije održane u sedištu Socijalističke partije Srbije u Beogradu, izrečena je mera o isključenju iz članstva SPS Miloradu Saviću i Miroslavu Višnjiću iz Opštinskog odbora SPS Inđija zbog naročito teških povreda statuta SPS, akata stranke i stranačke discipline,...

Nastavak na Danas...

Isključena dva člana SPS, smenjen Škundrić

Izvor: B92, 13.Jul.2020

Statutarna komisija Socijalističke partije Srbije isključila je iz stranke dvojicu članova iz Inđije koji su učestvovali na protestima ispred Narodne skupšitne.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.