Socijalisti isključili dvojicu članova iz Indjije zbog učešća na protestima

Izvor: Beta, 13.Jul.2020, 13:25

Socijalisti isključili dvojicu članova iz Indjije zbog učešća na protestima

Statutarna komisija vladajuće Socijalističke partije Srbije (SPS) isključila je iz stranke dvojicu članova iz Indjije zbog povrede stranačke discipline, odnosno zbog učešća na protestima ispred zgrade parlamenta u Beogradu, saopšteno je danas.U saopštenju se navodi da su isključeni Milorad Savić i Miroslav Višnjić jer su naneli štetu ugledu SPS objavljivanjem "neprimerenih sadržaja na društvenoj mreži Fejsbuk sa učešća na nasilničkim, anarhističkim protestima i pozivanjem na iste na društvenim mrežama"."Njihovo ponašanje i delovanje je okarakterisano kao neodgovorno i neozbiljno, naročito u trenutku kada se Srbija bori sa virusom Covid-19 i kada Vlada i stručni medicinski štab svakodnevno upućuju apele gradjanima Srbije, jer masovno okupljanje može samo da doprinese širenju epidemije", dodaje se.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Socijalisti isključili dvojicu članova zbog učešća na protestima u Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jul.2020

Statutarna komisija vladajuće Socijalističke partije Srbije (SPS) isključila je iz stranke dvojicu članova iz Inđije zbog povrede stranačke discipline, odnosno, zbog učešća na protestima ispred zgrade parlamenta u Beogradu. U saopštenju se navodi da su isključeni Milorad Savić i Miroslav...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.