Slučaj KiM podseća na pravo jačega

Izvor: TvojPortal.com, 19.Maj.2011, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Slučaj KiM podseća na pravo jačega''

/vesti online/ Strogo pridržavanje agendi o centralizovanoj Bosni i Hercegovini i učvršćivanje secesije Kosova i Metohije, bez obzira na posledice, je i površno i neodrživo, ocenio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić.


Na godišnjoj konferenciji Ekonomist magazina u Atini, Jeremić je naglasio da jačanje Balkana zahteva da svako poštuje legitimna ograničenja onog drugog, odnosno da niko ne treba da bude u situaciji da dobije sve dok drugi ne dobiju >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << ništa.
Jeremić je rekao da mora prestati upotreba istrošenih metoda rešavanja izazova u kojima se spolja nameću već određena rešenja, ocenivši da takva rešenja podsećaju na pravo jačega.Ostatak vesti pročitajte na linku

SrbijabosnanezavisnostVuk Jeremićkosmetcentralizam

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.