Šefčović: Brisel vidi napredak Vlade Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šefčović: Brisel vidi napredak Vlade Srbije

Potpredsednik Evropske komisije Maroš Šefčovič izjavio je danas, nakon sastanka sa ministarkom bez portfelja zaduženom za evropske integracije Jadrankom Joksimović, da Brisel vidi napredak koji Vlada postigla u sprovođenju reformi i da stavovi i odnosi država članica EU prema Srbiji idu u pozitivnom pravcu, saopštila je danas Vlada.

Kako se navodi u saopštenju Šefčović je kazao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << EU ceni ostvareni rezultati i posvećenost Vlade evropskim integracijama i ohrabrio Vladu da nastavi tim tempom.

Predstavljajući pregovarači proces ministarka Joksimović navela je da Vlada pridaje veliki značaj poglavlju 15 koji se odnosi na energetiku, pogotovo sa aspekta investicija i dodala da se u narednim godinama očekuje realizacija značajnih projekata u ovoj oblasti koji će se finansirati iz IPA projekata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Evropska unija ceni postignute rezultate Srbije

Izvor: Akter, 11.Jun.2015

Brisel vidi napredak koji Vlada postigla u sprovođenju reformi i stavovi i odnosi država članica EU prema Srbiji idu u pozitivnom pravcu..Kako se navodi u saopštenju Šefčović je kazao da EU ceni ostvareni rezultati i posvećenost Vlade evropskim integracijama i ohrabrio Vladu da nastavi tim tempom...Predstavljajući...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.