Šef NATO dolazi u Beograd 6. oktobra

Izvor: B92, 03.Okt.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef NATO dolazi u Beograd 6. oktobra

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg boraviće u Srbiji od 6. do 8. oktobra, objavljeno je na sajtu Alijanse.

Navodi se da će se tokom ovog boravka Stoltenberg sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić.

NATO saopštava da će u ponedeljak, 8. oktobra, generalni sekretar Alijanse zajedno sa Vučićem u Mladenovcu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otvoriti civilne vežbe pomoći u vanrednim situacijama "SRBIJA 2018", u zajedničkoj organizaciji NATO, Evro-atlantskog koordinacionog centra za reagovanje tokom prirodnih katastrofa (EADRČ) i srpskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Navodi se da će istog dana Stoltenberg održati i govor na konferenciji koju organizuje Beogradski bezbednosni forum.

Planirano je i da se tokom posete generalni sekretar NATO sretne sa studentima Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Stoltenberg 8. oktobra razgovaraju u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg sastaće se 8. oktobra u Beogradu, a njihov razgovor o tome šta Srbija želi da postigne većom saradnjom sa vojnom alijansom organizuje Beogradski bezbednosni forum...Tanjug je ovu posetu najavio pre nekoliko dana, ali...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.