Sednica Skupštine 2. Septembra?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica Skupštine 2. Septembra?

BEOGRAD - Vanredna Sednica Skupštine Srbije biće nastavljena 2. septembra, dogovoreno je danas na konsultacijama predstavnika poslaničkih klubova sa predsednicom parlamenta Slavicom Đukić-Dejanović.

Sednica je odložena do početka septembra, zbog, kako je rečeno novinarima, uzavrele političke situacije u zemlji, a predstavnici opozicije najavili su da će, pre nego što počne rasprava po dnevnom redu, insistirati na razjašnjenju pitanja koja su postavili prilikom hapšenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i izručenja Radovana Karadžića Haškom tribunalu.

Nastavku zasedanja će dan ranije, 1. septembra, predhoditi još jedan sastanak šefova poslaničkih grupa sa Dejanovićevom.

Na dnevnom redu sednice vanredne sednice koja je prekinuta 21. jula su Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa EU, energetski sporazum sa Rusijom, Predloga vladine rezolucije o Kosovu i Metohiji, kao i ratifikovanje desetak međunarodnih finansijskih ugovora i kredita.

Sednica je prekinuta posle četvorodnevnog javljanja opozicionih poslanika za reklamiranje poslovnika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.