Savić: Od Fašiste Obradovića možemo očekivati samo pretnje

Izvor: RTV Pink, 18.Okt.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić: Od Fašiste Obradovića možemo očekivati samo pretnje

Povodom najnovijih pretnji koje je predstavnik SzS Boško Obradović uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću reagovao je i predsednik Gradske opštine Voždovac i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Savić, koji je na svom Fejsbuk profilu napisao da od „fašiste Boška Obradovića ne može očekivati ništa drugo osim pretnji“.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirković: Obradovićeve pretnje izazivaju gađenje

Izvor: RTV Pink, 18.Okt.2019

Na poslednju pretnju koju je Boško Obradović uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću reagovao je šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković, koji je istakao da Obradović ne želi da prepusti ulogu prvog fašiste Bastaću, pa je i on obećao...

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.