Saučešće Vučića premijeru Kine zbog tragičnog brodoloma

Izvor: Blic, 02.Jun.2015, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saučešće Vučića premijeru Kine zbog tragičnog brodoloma

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća predsedniku Vlade NR Kine Li Kećiangu povodom tragičnog brodoloma na reci Jangce.

"Sa velikim žaljenjem smo čuli za tragičan brodolom na reci Jangce, kada su izgubljeni ljudski životi, a mnogo putnika se i dalje vodi kao nestalo. U ime Vlade i naroda Republike Srbije, kao i u moje ime, molim Vas da prenesete izraze najdubljeg saučešća porodicama koje su izgubile svoje najbliže", naveo je Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u saučešću.

U reci Jangce, u južnoj Kini, po olujnom vremenu potonuo je putnički brod sa 458 ljudi.

Do sada je spaseno samo 12 ljudi iz broda koji se sinoć prevrnuo i potonuo, a u toku je potraga za više stotina nestalih.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Saučešće Vučića premijeru Kine zbog brodoloma

Izvor: RTS, 02.Jun.2015

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća predsedniku Vlade NR Kine Li Kećangu povodom tragičnog brodoloma na reci Jangce. . "Sa velikim žaljenjem smo čuli za tragičan brodolom na reci...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.