Izvor: Blic, 10.Mar.2024, 12:21

"SVI BI HTELI DA NAM SOLE PAMET" Vučić u selu kod Uba: Nisu mi važniji jedan Rot, Šenah, Šider od Pambukovice

- Toliki su pritisci na Srbiju da bi svi hteli da nam sole pamet umesto naših građana do najsitnijih detalja. Ako im ne služite, već služite interesu svog naroda, bićete pod pritiskom. Ali ja sam im rekao da mi nije važniji jedan Rot, Šenah, Šider od Pambukovice. Svaka kuća i svaka osoba u Pambukovici mi je važnija od njih - kaže predsednik Aleksandar Vučić u Pambukovici kod Uba gde razgovara sa meštanima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VUČIĆ U PAMBUKOVICI PONOVIO SNAŽNU PORUKU: "Vi ste mi važniji od Rota, Šidera..." Odbrusio MRZITELJIMA svega srpskog

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024

Vučiću priređen veličanstven doček...Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi danas u poseti selu Pambukovica kod Uba, gde razgovara sa meštanima...- Nisam slučajno izabrao Pambukovicu. Veliki su pritisci na našu zemlju, svi živi su počeli da se mešaju šta Srbija treba da radi....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.