VUČIĆ U PAMBUKOVICI PONOVIO SNAŽNU PORUKU: Vi ste mi važniji od Rota, Šidera... Odbrusio MRZITELJIMA svega srpskog

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 13:07

VUČIĆ U PAMBUKOVICI PONOVIO SNAŽNU PORUKU: "Vi ste mi važniji od Rota, Šidera..." Odbrusio MRZITELJIMA svega srpskog

Vučiću priređen veličanstven doček.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi danas u poseti selu Pambukovica kod Uba, gde razgovara sa meštanima.

- Nisam slučajno izabrao Pambukovicu. Veliki su pritisci na našu zemlju, svi živi su počeli da se mešaju šta Srbija treba da radi. Iz raznih zemalja su počeli da nam uređuju zemlju - rekao je Vučić.

- Zato sam rekao da mi nisu važni ni Rot ni Šider ni svi oni, već da su mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << važni ljudi u Pambukovici. 

- Svaka vaša kuća, svako vaše dete, svaka starica, svaki starac, svaki čovek u Pambukovici mi je 100 puta važniji od svakog od njih i tako ću se ponašati uvek u budućnosti. I kada budem štitio interese Srbije, uvek imajte u vidu da ću u glavi da imam i Pambukovicu i svako srpsko selo i svakog našeg domaćina, a da ću najmanje da brinem o interesima onih koji bi da unište našu zemlju - rekao je Vučić pred velikim brojem meštana koji su se okupili da dočekaju predsednika.

Podsećamo da je poseta predsednika Vučića inicirana njegovom izjavom, na nedavnom skupu u Beogradu, da mu je važniji svaki meštanin Pambukovice od evroposlanika Rota, Šidera i ostalih koji su inicirali niz anti-srpskih rezolucija.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić u Pambukovici: Uvek ću brinuti o interesima Srbije, a ne onih koji bi da je pokore

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Mar.2024

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas da će, iako su pritisci na Srbiju iz inostranstva postali sve jači, uvek štititi interese Srbije, svakog srpskog sela domaćina, a da će najmanje brinuti o interesima onih koji bi želeli da pokore Srbiju. “Svi živi su počeli da se mešaju i da odlučuju...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.