Izvor: B92, 03.Jul.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS poziva da se ispune obećanja

Beograd -- Predsednički kolegijum SRS pozvao je u subotu Tadića, Koštunicu i Karića da udovolje "opravdanim zahtevima radnika i seljaka".

Kolegijum Srpske radikalne stranke, kojim je predsedavao lider radikala Tomislav Nikolić, pozvao je novoizabranog predsednika Srbije Borisa Tadića, premijera Vojislava Koštunicu i lidera pokreta Snaga Srbije Bogoljuba Karića da "ispune obećanja, odmah uvedu Srbiju u Evropsku uniju, skinu lance i katance sa fabrika u Srbiji i udovolje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opravdanim zahtevima radnika i seljaka".

"Već danas je jasno svima u Srbiji da od ispunjenja takvih obećanja nema ništa, i SRS ima veliku obavezu i težak zadatak da ih sve zajedno pobedi na predstojećim izborima i omogući Srbiji toliko željene promene", saopštili su radikali nakon sednice kolegijuma.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.