Subota, 03.07.2004.

14:58

SRS poziva da se ispune obećanja

Izvor: Beta

Default images

Predsednički kolegijum SRS pozvao je u subotu Tadića, Koštunicu i Karića da udovolje "opravdanim zahtevima radnika i seljaka".

Kolegijum Srpske radikalne stranke, kojim je predsedavao lider radikala Tomislav Nikolić, pozvao je novoizabranog predsednika Srbije Borisa Tadića, premijera Vojislava Koštunicu i lidera pokreta Snaga Srbije Bogoljuba Karića da "ispune obećanja, odmah uvedu Srbiju u Evropsku uniju, skinu lance i katance sa fabrika u Srbiji i udovolje opravdanim zahtevima radnika i seljaka".

"Već danas je jasno svima u Srbiji da od ispunjenja takvih obećanja nema ništa, i SRS ima veliku obavezu i težak zadatak da ih sve zajedno pobedi na predstojećim izborima i omogući Srbiji toliko željene promene", saopštili su radikali nakon sednice kolegijuma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Vraćaju se u Rusiju

Ruski milijarderi koji su se našli pod zapadnim sankcijama postepeno su počeli da premeštaju svoje aktivnosti u domovinu.

15:26

11.5.2024.

1 d

Podeli: