SRS očekuje oslobađajuću presudu za Šešelja

Izvor: TvojPortal.com, 03.Apr.2011, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS očekuje oslobađajuću presudu za Šešelja

 
(press) Advokat Zoran Krasić, šef pravnog tima za odbranu predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, izjavio je danas da očekuje da u Haškom tribunalu 4. maja bude doneta oslobađajuća presuda lideru radikala

 

Krasić je, na konferenciji za novinare, rekao da će sudije Haškog tribunala, "ako je ostala i trunka morala u njima", doneti oslobađajuću presudu >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Šešelju, jer nema nijednog razloga za drugačiju odluku.
 
Podsetivši da je Šešelj podneo krivičnu prijavu protiv 44 svedoka zbog davanja lažnog iskaza, Krasić je najavio da se sada očekuje da predsednik suda odluči kom veću će da dostavi krivičnu prijavu, kako bi ono pokrenulo postupak protiv tih svedoka.
 
Nastavak teksta pročitajte na linku

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.