SRS: SAD finansiraju institucije i medije u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2016, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: SAD finansiraju institucije i medije u Srbiji

Američka vlada preko brojnih fondacija bliskih vladajućim strukturama finansira institucije i medije koji otvoreno zagovaraju rasparčavanje Srbije, tvrdi Srpska radikalna stranka (SRS) zahtevajući prekid evropskih integracija i okretanje Rusiji i Kini.

U saopštenju SRS se navodi da se ta stranka zalaže za prekid evropskih integracija i prestanak obmanjivanja građana o navodnom "iskrenom prijateljstvu" SAD.

"Smatramo da je jedini put koji omogućava Srbiji da opstane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << teritorijalno, politički i ekonomski, saradnji sa Rusijom, Kinom i državama koje neće vršiti nikakav politički pritisak na Srbiju ili zahtevati bilo šta što je protivno interesima naše države i, što ej posebno važno, neće se mešati u unutrašnje stvari Srbije", naglašeno je u saopštenju.

69

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radikali: Evo koga sve finansiraju američke findacije

Izvor: Blic, 02.Feb.2016

Srpska radikalna stranka (SRS) saopštila je danas da "američka vlada, preko brojnih fondacija bliskih vladajućim strukturama, finansira institucije i medije koji otvoreno zagovaraju dalje rasparčavanje Srbije"...Iz SRS ističu da se na sajtu američkog Fondacija centra nalazi baza podataka o donacijama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.