SRS: Kamenovane prostorije stranke

Izvor: Studio B, 18.Jan.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Kamenovane prostorije stranke

Nepoznati počinioci, kamenovali su prostorije Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke (SRS) u Surdulici, saopštila je ova stranka.

U poslednje dve godine ovo je treći zabeleženi incident kamenovanja prostorija SRS u Surdulici, podseća se u saopštenju.

Ovoga puta meta su bili plakati sa likom Vojislava Šešelja kojim se građani Surdulice obaveštavaju i pozivaju na doček predsednika Srpske radikalne stranke i Haškog pobednika u Vranju 20. januara, navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << se u saopštenju stranke.

Slučaj je prijavljen policiji koja je obavila uviđaj.

Srpska radikalna stranka zahteva od nadležnih državnih organa da adekvatno reaguju i da se počinioci ovog vandalskog čina hitno pronađu, navedeno je u saopštenju SRS. 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.