SRS: Kamenovane stranačke prostorije u Surdulici

Izvor: Mondo, 18.Jan.2015, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Kamenovane stranačke prostorije u Surdulici

Srpska radikalna stranka saopštila je danas da su nepoznati počinioci kamenovali prostorije Opštinskog odbora SRS u Surdulici i da to nije prvi takav napad.

Foto: SRS

"U poslednje dve godine ovo je treći zabeleženi incident kamenovanja radikalskih prostorija u Surdulici. Ovoga puta meta su bili plakati s likom Vojislava Šešelja kojim se građani Surdulice obaveštavaju i pozivaju na doček predsednika SRS i Haškog pobednika u Vranju 20. januara", navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se u saopštenju.

Ta stranka je dodala da je slučaj prijavljen policiji koja je izvršila uviđaj.

"Obaveštavamo javnost da hajku protiv Srpske radikalne stranke naprednjačka hunta intezivno sprovodi širom Srbije po nalogu svog lidera, sadašnjeg čelnika režima, Aleksandra Vučića", piše u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

SRS: Kamenovane prostorije stranke

Izvor: Studio B, 18.Jan.2015

Nepoznati počinioci, kamenovali su prostorije Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke (SRS) u Surdulici, saopštila je ova stranka...U poslednje dve godine ovo je treći zabeleženi incident kamenovanja prostorija SRS u Surdulici, podseća se u saopštenju...Ovoga puta meta su bili plakati sa...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.