SPS promenio odluku

Izvor: RTV Pink, 13.Jul.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS promenio odluku

Propao sporazum sa narodnjacima i radikalima . . . Predsedništvo Socijalističke partije Srbije odustalo je od koalicije sa narodnjacima i radikalima za formiranje vlasti u Beogradu.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPS raskinuo sa SRS i DSS

Izvor: Politika, 13.Jul.2008

Do većine od 56 odbornika lista „Za evropski Beograd” i socijalisti mogu da dođu jedino uz podršku Liberalno-demokratske partije, a Dačić ne isključuje mogućnost održavanja novih izbora ..Predsedništvo Socijalističke partije Srbije odlučilo je juče, samo dvadesetak sati pre početka...

Nastavak na Politika...

Socijalisti raskinuli sporazum sa radikalima i narodnjacima

Izvor: TV Avala, 14.Jul.2008, 12:37

Predsedništvo Socijalističke partije Srbije (SPS) odlučilo je danas da raskine koalicioni sporazum sa radikalima i narodnjačkom koalicijom o formiranju vlasti u Beogradu.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.