SPS: Imitiranje devedesetih zbog poraza na izborima

Izvor: Blic, 11.Jun.2016, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS: Imitiranje devedesetih zbog poraza na izborima

Socijalističa partija Srbije saopštila je večeras da je u Srbiji trenutno na sceni sukob dva standarda, jednog koji je promovisao premijer Vučić i saopštio ko je odgovoran za rušenje u Savamali i drugog koji se zasniva na nečijoj frustraciji i nezadovoljstvu zbog rezultata izbora i koji se svodi na puko imitiranje devedesetih.

- Pri tom su promoteri tog standarda zaboravili da ne žžive všiše ni u vreme ratova, ni hiper inflacije, ni redova, progona... već u vreme najvećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << napretka Srbije u poslednjih dvadesetak godina, u vreme ubrzanog rada na daljem razvitku zemlje i u vreme u kojem nema nikakvih.

PROTEST Građani krenuli u šetnju uz transparente i pištaljke

Samim tim i njihov protest je obesmišljen i zato pozivamo organizatore ovog nazovi protesta oko Savamale da prestanu sa licemerjem, i da prihvate činjenicu da je najveći deo Srbije glasao za standarde koje promovišše premijer Vučić i da se svi okrenemo razvoju i napretku Srbije, navodi se u saopštenju SPS.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uvlačenje naprednjacima: SPS kritikuje protest zbog Savamale!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jun.2016

Socijalističa partija Srbije saopštila je u subotu uveče da je u Srbiji trenutno na sceni sukob dva standarda, jednog koji je promovisao mandatar Aleksandar Vučić i saopštio ko je odgovoran za rušenje u Savamali, i drugog koji se zasniva na "nečijoj frustraciji i nezadovoljstvu zbog rezultata...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.