SPS: Beogradska koalicija u sredu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS: Beogradska koalicija u sredu

BEOGRAD - Gradski odbor Socijalističke partije Srbije usvojio je danas predlog koalicionog sporazuma sa Srpskom radikalnom strankom i koalicijom Demokratske stranke Srbije i Nove Srbije o formiranju gradske vlasti u Beogradu, a kandidat radikala za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić očekuje da će taj sporazum biti potpisan u sredu.

Šef gradskog izbornog štaba socijalista Aleksandar Antić izjavio je da će koalicioni sporazum "u najkraćem vremenskom roku biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << potpisan u dogovoru sa ostalim koalicionim partnerima - radikalima i koalicijom DSS-NS", prenosi B92.

Antić je rekao i da su na današnjoj sednici Gradskog odbora SPS određeni odbornici SPS u Skupštini grada.

Vučić je rekao da očekuje da će u sredu u 12 sati koalicioni sporazum biti potpisan i da će u najkraćem mogućem roku biti konstituisana gradska vlast.

On je u izjavi za B92 ranije rekao da će u novoj gradskoj vladi biti "dosta nestranačkih ličnosti i ljudi od ugleda".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.