SNS: Vandali oštetili prostorije i u Stanišiću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2020, 16:14

SNS: Vandali oštetili prostorije i u Stanišiću

Srpska napredna stranka saopštila je danas da su vandali teško oštetili prostorije naprednjaka Mesnog odbora Stanišić u Somboru, samo nekoliko dana pošto su demolirali prostorije SNS u Gložanu, u opštini Bački Petrovac.

SNS je pozvala nadležne organe da stanu na put, kako kažu, huliganima, koji već danima napadaju prostorije Srpske napredne stranke širom pokrajine.

"Najoštrije osuđujemo ovaj akt nasilja i pozivamo sve građane, intelektualce i celokupnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << srpsku javnost da se jasno distancira od politike nasilja, oličene u demoliranju prostorija političkih neistomišljenika. Jasno je da se izbori približavaju i da oni koji nemaju ni program ni ideju postaju nervozni, jer znaju da za Srbiju kamenje, nasilje i primitivizam nisu bili i nikada neće biti opcija", ističe se u saopštenju.

Vojvođanski naprednjaci ocenjuju i da će upravo to potvrditi i građani Srbije 21. juna, kada svoj glas daju za pravac kojim Srbiju vodi Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SNS: Stati na put huliganima

Izvor: Danas, 10.Maj.2020

Srpska napredna stranka Vojvodine pozvala je danas nadležne organe da "stanu na put huliganima, koji vec danima napadaju prostorije Srpske napredne stranke širom pokrajine", navodeći da su nakon demoliranja prostorije SNS u Gložanu, u opštini Bački Petrovac, vandali teško oštetili i prostorije...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.