SNS: Pajtiću važnije NVO od potreba dece

Izvor: Akter, 06.Nov.2015, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtiću važnije NVO od potreba dece

Opštinski odbor Srpske napredne stranke (SNS) iz Bača optužio je danas predsednika Pokrajinske vlade i lidera Demokratske stranke (DS) Bojana Pajtića da su mu važnije nevladine organizacije od potreba dece i zatražio da podnese ostavku u vladi

Opštinski odbor SNS-a naveo je u saopštenju da je Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine dostavila Opštini Bač sporazumni raskid ugovora za opremanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << sportske hale u Selenči i sportske sale u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Baču, dok je u isto vreme Pokrajinska vlada dodelila više od milion dinara nevladinoj organizaciji koja je osnovana mesec dana pre rapisivanja konkursa.

Opštinski odbor SNS iz Bača je naveo da je reč o nevladinoj organizaciji Centar za lokalnu demokratiju i dodao da je to udruženje građana "osnovala članica DS".

"Ovim potezom, Bojan Pajtić i DS nastavili su sramni niz otimanja novca od najugroženijih i najosetljivijih društvenih grupa: od dece sa hendikepom, od poplavljenih, ugroženih zemljotresom, onih koji primaju socijalnu pomoć, sada puneći džepove svojih zaslužnih članova, na uštrb opremanja škola i sportskih hala", navela je partija u saopštenju.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.