SNP predstavljena u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2014, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNP predstavljena u Novom Sadu

Srpska narodna partija, odnosno njen Inicijativni odbor u Novom Sadu, organizovao je danas akciju predstavljanja stranackog programa u centru Novog Sada.

Osnovni cilj Srpske narodne partije (SNP), kako je novinarima rekla poverenik Inicijativnog odbora SNP-a za Novi Sad, Tatjana Ivković, jeste ozdravljenje nacionalne ekonomije.

"Nema jake države bez jake ekonomije. U istoriji nije zabeležen slučaj da je jedna zemlja imala ekonomski rast u vreme kada je gubila nacionalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dostojanstvo", rekla je Ivkovićeva.

Po njenim rečima, podsticanje preduzetničkog duha Srpska narodna partija vidi kao jedan od najvažnijih segmenata svoje ekonomske politike.

Preduzetnici i mala preduzeća, kako je istakla Ivkovićeva, predstavljaju kičmu održivog razvoja i ekonomske stabilnosti, a ključne prepreke za razvoj biznisa su previsoke kamatne stope i nedostatak dugoročnih kredita.

Ivkovićeva je naglasila da se preduzetnicima i malim preduzećima moraju obezbediti podsticaji umesto što se, kako je kazala, "svakodnevno opterećuju novim nametima".

"Borićemo se za takav poreski sistem i takav poslovni ambijent u državi koji će omogućiti rast broja preduzetnika i malih privrednika, kao i pokretanje privredne aktivnosti i ozdravljenje nacionalne ekonomije", konstatovala je Ivkovićeva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Susret Foruma žena SNS u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2014

Forum žena Gradskog odbora SNS Novi Sad organizovao je danas, u Master centru Novosadskog sajma, susret Foruma žena opštinskih i gradskih odbora naprednjaka iz cele Srbije...Tom susretu prisustvovale su članice foruma žena iz 35 opštinskih i gradskih odbora u Srbiji, a sastanku su, kao gosti, prisustvovali...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.