SDS traži ostavku Vulina

Izvor: BKTV News, 07.Dec.2014, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDS traži ostavku Vulina

Socijaldemokratska stranka pozvala je nadležne organe da utvrde odgovornost za nezakonitu odluku Ministarstva za rad, boračka i socijalna pitanja o dodeli sredstava nevladinim organizacijama, a od ministra Aleksandra Vulina je zatražila da podnese ostavku.

Ministarstvo je prekršilo Zakon o udruženjima i pravila konkursa za dodelu sredstava nevladinim organizacijama i zahtevamo da nadležni ministar Aleksandar Vulin preuzme odgovornost za sve nepravilnosti i da ostavku na >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << mestu ministra, navodi se u saopštenju SDS-a, prenosi Fonet.
Vulin je, smatra SDS, preusmeravanjem sredstava Fondu za lečenje retkih bolesti dece prekršio elementarna pravila budžetske politike i Zakon o budžetskom sistemu.
Preusmeravanje sredstava Fondu za lečenje retkih bolesti dece je prikrivanje pokušaja Vulina da zloupotrebi sredstva namenjena nevladinim organizacijama, ali i skandalozan primer demagogije kojom ministar manipuliše bolesnom decom kako bi prikrio sopstvene nezakonite aktivnosti, dodaje se u saopštenju.
Izvor: RTS
The post SDS traži ostavku Vulina appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SDS traži ostavku Vulina

Izvor: Blic, 07.Dec.2014

Socijaldemokratska stranka pozvala je danas nadležne organe da utvrde odgovornost za, kako ocenjuje ova partija, nezakonitu odluku Ministarstva za rad o dodeli sredstava nevladinim organizacijama i pozvala ministra Aleksandra Vulina da preuzme odgovornost i podnese ostavku..."Ovo ministarstvo je prekršilo...

Nastavak na Blic...

Pokret socijalista: Čim Tadićevi traže Vulinovu ostavku, to znači da on radi dobro

Izvor: Blic, 08.Dec.2014, 17:12

Pokret socijalista, čiji je lider ministar za rad Aleksandar Vulin, smatra da to što Socijaldemokratska stranka (SDS) traži njegovu ostavku pokazuje da on dobro radi svoj posao...Pokret socijalista u saopštenju postavlja pitanje da li je taj zahtev možda motivisan željom da budžetska inspekcija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.