Izvor: Glas javnosti, 08.Feb.2011, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDA poziva Bošnjake na jedinstvenu listu

NOVI PAZAR - Stranka demokratske akcije (SDA) Sandžaka, koji predvodi Sulejman Ugljanin, smatra da Bošnjaci moraju formirati jedinstveno Bošnjačko nacionalno veće, a potom i jedinstvenu listu Bošnjaka za naredne parlamentarne izbore.

"Na taj način ostvarićemo mogućnost da dobijemo pet mandata u Skupštini Srbije. Osvajanjem pet mandata u parlamentu Bošnjaci će postati aktivan i afirmativan faktor na političkoj sceni Srbije i sa mnogo većim kapacitetima raditi na poboljšanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << života u sandžačkim gradovima, unapređenju kolektivnih i individualnih prava Bošnjaka, razvoju ekonomije i izgradnji infrastrukture", dodaje se u saopštenju SDA.

Glavni odbor SDA je pozdravio i pozitivnim ocenio zaključak Vlade Srbije, kojim se daje prioritet izgradnji Regionalne razvojne zone u Tutinu i otvara odeljenje Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja u Novom Pazaru.

Potvrđen je stav SDA Sandžaka o učvršćivanju i uspostavljanju jače saradnje između Srbije i Turske, kao i učvršćivanju veza sa Bosnom i Hercegovinom.

Pa i sada Vas ima 6 poslanika i sta ste uradili? Nista!!! Sram te bilo Sulejmane kako te bre vise nije od samog sebe sramota! Nakon sledecih izbora nece biti ni tebe ni Rasima vec samo MUFTIJA!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.