SAMUBISTVO U TUZLI: Starica skočila sa 7. sprata, policija još utvrđuje identitet!

Izvor: Kurir, 10.Nov.2015, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMUBISTVO U TUZLI: Starica skočila sa 7. sprata, policija još utvrđuje identitet!

TUZLA - Starija ženska osoba jutros je u tuzlanskom naselju Stupine izvršila samoubistvo skočivši sa sedmog sprata u bloku B7.

Lekari Hitne medicinske pomoći mogli su samo da konstatuju smrt pošto su stigli na lice mesta.

Inicijali ženske osobe još nisu poznati, jer je uviđaj u toku, a vrše ga pripadnici PU Tuzla.

“Jutros je u 8:06 sati pronađeno žensko telo u naselju Stupine, uviđaj je još u toku radi utvrđivanja identiteta i razloga smrti, za sada nemamo te informacije”, kazao je portparol MUP-a TK Izudin Šarić.

(klix.ba)

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena skočila sa sedmog sprata

Izvor: Mondo, 10.Nov.2015

Ženska osoba skočila je jutros sa sedmog sprata zgrade u tuzlanskom naselju Stupine, izjavio je portparol MUP-a Tuzlanskog kantona Izudin Šarić...Foto: screenshot,YouTube..On je rekao da su smrt žene konstatovali lekari Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla koji su došli na lice mesta...Šarić...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.