SAD su saučesnice u izraelskim zločinima protiv Gaze – vrhovni vođa Irana

Izvor: Vostok.rs, 25.Okt.2023, 23:41

SAD su saučesnice u izraelskim zločinima protiv Gaze – vrhovni vođa Irana

Vrhovni vođa Irana Ali Hamnei izjavio je da su SAD saučesnice u izraelskim zločinima protiv Pojasa Gaze, javila je iranska Pres TV.
„SAD su bez sumnje saučesnice u zločinima cionističkog režima (Izrael – TASS) protiv naroda u Pojasu Gaze“, izjavio je Hamnej, a prenosi televizijski kanal. Lider je izjavio da SAD stoje iza zločina počinjenih nad Palestincima u Gazi. Komentarišući posete zapadnih lidera Izraelu i Palestini, on je izjavio da „„posete šefova zločinačkih država, država tlačitelja, [palestinskim okupiranim] teritorijama pokazuju njihovu zabrinutost zbog mogućnosti da se cionistički režim sruši“. „Muslimanske vlade ne bi trebalo da gledaju pasivno na počinioce. Palestina će sigurno pobediti“, dodao je Hamnej. Američki predsednik Džo Bajden, britanski premijer Riši Sunak, francuski predsednik Emanuel Makron i neki drugi zapadni lideri nedavno su solidarno posetili Izrael.     Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu.
Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti
Izvor: TASS (ž)

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.