Radikalima ukidaju poslanički imunitet

Izvor: TvojPortal.com, 05.Jul.2011, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikalima ukidaju poslanički imunitet

/vesti online/ Administrativni odbor predložio je danas Skupštini Srbije da ukine imunitet četvoro poslanika Srpske radikalne stranke - Momčilu Duvnjaku, Draganu Aćimoviću, Gordani Paunović-Milosavljević i Momiru Markoviću.

Jedan poslanik se sam odrekao imuniteta, a radikali svoje ne daju 

Odbor je danas odlučivao o ukupno pet zahteva za ukidanje imuniteta, od kojih se dva odnose na Momčila Duvnjaka. Za predlog da Skupština ukine imunitet glasali su članovi >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << odbora iz vladajuće koalicije i Liberalno-demokratske partije.
Poslanici SRS su na sednici odbora optužili vladajuću koaliciju, posebno Demokratsku stranku, da je to politički motivisana odluka jer su dela na koja se odnosi učinjena pre nekoliko godina, a o tome se tek sad raspravlja, i da je namera vlasti da u predizbornoj godini naškodi SRS.
"Na organizma DS su doneli odluku o prljavoj kampanji korišćenjem određenih medija gde se iznose klevete po nalogu DS i zamenika predsednika Srspke napredne stranke Aleksandra Vučića protiv pojedinih poslanika SRS", kazao je član odbora iz SRS Milovan Radovanović.Ostatak vesti pročitajte na linku

Srbijaradikalinarodna skupstinaumidanje poslanickog imuniteta

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.