Radikali isključili Maju Gojković

Izvor: Blic, 04.Mar.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali isključili Maju Gojković

Gradonačelnica Novog Sada Maja Gojković isključena je iz Srpske radikalne stranke, rekao je juče predsednik novosadskog odbora SRS Igor Mirović i dodao da se „Maja Gojković više ne vodi u evidenciji članova".

Mirović je rekao da je, koliko je njemu poznato, Maja Gojković osnovala novu političku organizaciju. „Ona je registrovala političku partiju koja se zove Pokret za Novi Sad. O njenim daljim političkim planovima ne znam ništa više od toga", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mirović.

On je dodao da za Gojkovićevu više nema mesta u SRS-u, jer ne učestvuje u radu stranke, a u kampanji za predsedničke izbore nije ni podržala stranačkog kandidata Tomislava Nikolića.

Maja Gojković je bila članica SRS-a od početka svoje političke karijere, a dugo je obavljala i dužnost potpredsednika stranke. Za gradonačelnicu Novog Sada izabrana je 2004, nakon drugog kruga glasanja u kojem je tesno pobedila kandidata DS Borislava Novakovića.

U Gradskoj kući je rečeno „Blicu" da će „Maja Gojković kad bude smatrala za shodno izneti svoj stav o odnosima sa dosadašnjom strankom i o budućim planovima".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gojkovićeva više nije u SRS

Izvor: B92, 04.Mar.2008

Novi Sad -- Gradonačelnica Novog Sada Maja Gojković više nije članica Srpske radikalne stranke, saopšteno je danas iz Gradskog odbora SRS... Predsednik novosadskih radikala Igor Mirović izjavio je medijima da se Gojkovićeva više ne vodi u evidenciji članova i da je, koliko je njemu poznato,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.