RTS: Đilas podržao ulazak Delević u Vladu

Izvor: Politika, 20.Jul.2012, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS: Đilas podržao ulazak Delević u Vladu

BEOGRAD  - Zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas tražio je od Predsedništva DS da ne sprečava, već da ohrabri angažovanje Milice Delević i Rasima Ljajića u kabinetu mandatara Ivice Dačića, preneo je RTS.

„Svi koji misle da Srbija posle izbora održanih 6. maja nije drugačija zemlja nego 2008. greše i po mom mišljenju te će svoje greške plaćati i u budućnosti”, navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Đilas u pismu čija je autentičnost potvrđena Internet portalu RTS-a.

Đilas je ulazak Milice Delević i Rasima Ljajića u Vladu Srbije podržao je u pismu koje je 18. jula uputio svim članovima Predsedništva DS.

Tanjug

objavljeno: 20.07.2012.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đilas: DS da ne sprečava Delevićevu

Izvor: B92, 20.Jul.2012

Beograd -- Dragan Đilas tražio je od Predsedništva DS da ne sprečava, već da ohrabri angažovanje Milice Delević i Rasima Ljajića u kabinetu mandatara Ivice Dačića...Đilas je u pismu upućenom svim članovima Predsedništva DS naveo da je ta stranka izgubila izbore jer su građani njen četvorogodišnji...

Nastavak na B92...

Izvući pouke iz rezultata izbora

Izvor: Beta, 20.Jul.2012

BEOGRAD, 20. jula 2012. (Beta) - Zamenik predsednika Demokratske stranke (DS) Dragan Djilas je podržao ulazak Milice Delević i Rasima Ljajića u Vladu Srbije i zatražio od DS da ne sprečava, već da ohrabri n.

Nastavak na Beta...

Đilas podržao ulazak Delević u Vladu

Izvor: Večernje novosti, 20.Jul.2012

Dragan Đilas tražio je od Predsedništva DS da ne sprečava, već da ohrabri angažovanje Milice Delević i Rasima Ljajića u kabinetu mandatara Ivice Dačića

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.