RIK proglasio izbornu listu koalicije Nove stranke i Zelene stranke

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jun.2020, 15:56

RIK proglasio izbornu listu koalicije Nove stranke i Zelene stranke

Republička izborna komisija (RIK) proglasila je danas listu "Nek maske padnu" koalicije Zelene stranke i Nove stranke za izbore 21. juna.

RIK je na sednici utvrdio da je koalicija otklonila nedostatak koji je bio smetnja za proglašenje izborne liste pošto je podnela dodatnih 478 pravno valjanih izjava birača koji je podržavaju.

Komisija je usvojila rešenje o broju glasačkih listića za predstojeće izbore po kom će biti ukupno 6.616.583 listića, od kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << rezervu čini 32.918 listića.

Prethodno je RIK usvojio odluku na osnovu rešenja Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, po kojem je u Srbiji na dan 5. juna ukupno 6.583.665 birača.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RIK proglasio izbornu listu "Nek maske padnu"

Izvor: Radio 021, 07.Jun.2020

Republička izborna komisija (RIK) proglasila je danas listu "Nek maske padnu" koalicije Zelene stranke i Nove stranke za izbore 21. juna...RIK je na sednici utvrdio da je koalicija otklonila nedostatak koji je bio smetnja za proglašenje izborne liste pošto je podnela dodatnih 478 pravno valjanih izjava...

Nastavak na Radio 021...

RIK proglasio 18. izbornu listu, koalicija Nove i Zelene stranke ide na izbore

Izvor: Blic, 07.Jun.2020

Republička izborna komisija danas je proglasila izbornu listu "Nek maske padnu - Zelena stranka - Nova stranka". Oni su 18. izborna lista koja je proglašena i koja će učestvovati na narednim republičkim parlamentarnim izborima zakazanim za 21. jun.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.