RIK: Izbori u Njujorku i Torontu protiču u najboljem redu

Izvor: Blic, 23.Apr.2016, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIK: Izbori u Njujorku i Torontu protiču u najboljem redu

Državljani Srbije u Velikoj Britaniji, Kanadi i SAD danas glasaju na vanrednim parlamentarnim izborima, a u RIK-u kažu da su birališta u Njujorku i Torontu otvorena u 13 sati i da sve protiče u najboljem redu.

"Obavešteni smo da u Njujorku i Torontu sve protiče u najboljem redu. Čekamo ostale da podnesu izveštaj", rekao je Tanjugu predsednik RIK-a Dejan Djurdjević.

Na biralištima u te tri zemlje glasaće se od 7 do 20 sati po lokalnom vremenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dok će ostatak dijaspore i Srbija za predstavnike parlamenta glasati sutra.

Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović rekao je jutros da u inostranstvu na ovim izborima glasa 8.471 osoba u 22 zemlje na 37 biračkih mesta.

Rezultati glasanja na biračkim mestima u inostranstvu ne smeju se javno saopštavati, niti isticati na biračkom mestu pre završetka glasanja u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RIK: Izbori u Njujorku i Torontu protiču u najboljem redu

Izvor: RTS, 23.Apr.2016

Državljani Srbije u Velikoj Britaniji, Kanadi i SAD danas glasaju na vanrednim parlamentarnim izborima, a u RIK-u kažu da su birališta u Njujorku i Torontu otvorena u 13 sati i da sve protiče u najboljem redu. . "Obavešteni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.