Izvor: B92, 19.Avg.2009, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor za uhapšene u Vučitrnu

Priština -- Sedmočlanoj grupi, uhapšenoj u nedelju u Vučitrnu, koja se tereti za tešku krađu, rasturanje narkotika i organizovani kriminal, određen je pritvor od 30 dana.

Prištinski mediji navode da su među uhapšenima tri osobe iz centralne Srbije - E. Brničanin, sa prebivalištem u Novom Pazaru, i N. Bojović i D. Kadijević iz Beograda. Četiri uhapšena sa Kosova su A. Jelić sa prebivalištem u Prizrenu, A. Imeri iz Prištine, i H. Junuzi i A. Beka iz Vučitrna. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Izvori lista "Koha ditore" su rekli da je u pitanju "multietnička grupa organizovanog kriminala" koju traže mnoge zemlje Evropske unije, gde su delovali neki od njih.

Policija je od uhapšenih oduzela zlatni nakit, koji vredi više od pola miliona evra, a zaplenjeni su dva pištolja, laptopovi, telefoni, novac i pet vozila.

U policiji ukazuju da je zlatni nakit unikatan i da policija osnovano sumnja da je ukraden. Među zaplenjenim stvarima su zlatni satovi, zlatni mobilni telefoni i drugi nakit koji je unikatan i čija je vrednost velika, navela je policija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Krtica” razbila multietničku bandu

Izvor: Politika, 18.Avg.2009, 23:10

Kod Vučitrna zaplenjeno zlatnog nakita vrednog više od pola miliona evra, kao i dva pištolja, pet automobila i ručni računari. – Upućena zamolnica MUP-u Srbije o trojici uhapšenih ..Kosovska Mitrovica – Sedmočlanoj grupi koju su pripadnici Specijalne jedinice KPS-a iz Direkcije protiv...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.