Sedmorici uhapšenih 30 dana pritvora

Izvor: S media, 19.Avg.2009, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedmorici uhapšenih 30 dana pritvora

Članovima sedmočlane grupe, uhapšenim u nedelju u Vučitrnu, koji se terete za tešku kradju, rasturanje narkotika i organizovani kriminal, odredjen je pritvor od 30 dana zatvora, prenose danas prištinski mediji.

Medju uhapšenima su tri osobe iz centralne Srbije - E. Brničanin, sa prebivalistem u Novom Pazaru, i N. Bojović i D. Kadijević iz Beograda.

Četiri uhapsena sa Kosova su A. Jelić sa prebivalistem u Prizrenu, A. Imeri iz Pristine, i H. Junuzi i A. Beka >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << iz Vučitrna.

Izvori lista "Koha Ditore" su kazali da je u pitanju "multietnička grupa organizovanog kriminala" koju traže mnoge zemlje Evropske unije, gde su delovali neki od njih.

Policija je od uhapšenih oduzela zlatni nakit, koji vredi više od pola miliona evra, a zaplenjeni su dva pištolja, laptopovi, telefoni, novac i pet vozila.

U policiji ukazuju da je zlatni nakit unikatan i da policija osnovano sumnja da je ukraden.

Medju zaplenjenim stvarima nalaze se zlatni satovi, zlatni mobilni telefoni i drugi nakit koji je unikatan i čija je vrednost velika, navela je policija.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.