Predsednik potpisao: Meni ne treba obezbeđenje, a pretnje su ružne i nevaspitane

Izvor: BKTV News, 04.Maj.2018, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik potpisao: Meni ne treba obezbeđenje, a pretnje su ružne i nevaspitane

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je prethodnih dana potpisao da njemu nije potrebno obezeđenje, te da je uveren da mu pojedini predstavnici opozicije ne mogu ništa uprkos pretnjama.

"Potpisao sam da mi ne treba obezbeđenje. Ljudi su se čudili. Izašao sam, pa šta će da urade Ðilas, Janković, Jeremić? Oni će nešto da urade? Ne razumem, hoće nekog da biju, oni? Ne razumem", rekao je na konferenciji za novinare upitan da komentariše pretnje putem Tvitera Milenku >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Jovanovu, potpredsedniku Srpske napredne stranke.

"Ti mnogo hrabri i jaki ili šta su već, možete da mislite šta bi radili da su na vlasti ako takve pretnje izriču sa tih mesta kada su u opoziciji. Možete da mislite kako bi se bahato i arogantno ponašali da su na vlasti", dodao je, primetivši da stvari obično izgledaju tako da je jedno na malom ekranu, a kada se dođe ispred njih te stvari izgledaju drugačije.

"A za Jovanova ne brine, osim što je to ružno i nevaspitano i ništa više", zaključio je Vučić.

Vučić: Država zabranila sve skupove u Hrtkovcima

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.